5 Motive pentru care sa-ti petreci Concediul la Castel

Iata 5 motive pentru care suntem de parere ca merita sa iti petreci concediul la Castelul Printul Vanator:
 
1. Locatie rupta din basm
Castelul Printul Vanator este prin definitie o locatie rupta de realitatea secolului, fiind ideala pentru cei care vor sa aiba un concediu atipic, neobisnuit dar relaxant si revigorant.
 
2. Pachete turistice complete
Puteti opta pentru unul dintre pachetele turistice care va ofera servicii ultra-complete. Singura preocupare pe care o veti avea, va fi aceea de a absorbi cat mai multa liniste si relaxare.
 
3. Complex Hotelier - cu posibilitati de cazare pentru fiecare
Complexul Hotelier Printul Vanator pune la dispozitie o multiple posibilitati de cazare, toate raportate la nevoile clientilor. In functie de bugetul stabilit, numarul de persoane sau alte nevoi, puteti alege intre: camere duble matrimoniale, apartamente, junior suite, camere twin, family suite si triple suite.  
 
4. Bucataria Castelului, exceptionala si pentru cei mai pretentiosi gurmanzi
Castelul Printul Vanator beneficiaza de 3 sali individuale, decorate atipic: Coliba Haiducilor, Casuta Taraneasca si Castelul lui Dracula. In fiecare dintre cele trei Sali distincte, puteti sa va delectati papilele gustative cu bucate traditionale, delicatese din carne de vanat si meniuri alese. Serile fermecate de vara le puteti degusta de pe terasa Castelului, alaturi de un pahar de vin ales din cramele vechi ale edificiului.
 
5. Servicii ireprosabile la curtea regala
Complexul Printului Vanator ofera servicii ireprosabile care te cuceresc inca de cand treci pragul. Pe langa posibilitatile vaste cu care esti intampinat (parcare in curte inchise, aer conditionat, acces internet prin wireless, sauna), micul dejun este oferit gratuit pentru toti clientii hotelului. De asemenea, poti participa la turul orasului organizat de catre slujitorii de seama a complexului, sau poti chiar sa-ti organizezi tu insuti propria petrecere daca se intampla ca ziua ta sa se suprapuna cu concediul.

Va asteptam cu drag in inima Transilvaniei!