Craciun Inedit la Castel

Esti fascinat de atmosfera specifica evului mediu? Te invitam sa traiesti o aventura autentica de Craciun, alaturi de familie si prieteni. Imediat ce ne vei trece pragul, vei fi teleportat in timp si surprins in cele mai placute moduri. Iti oferim o experienta unica. Coliba Haiducilor va asteapta cu trofeele sale, unde va puteti bucura atat de ambientul haiducesc cat si de mancaruri si bauturi delicioase de vanatoare. De asemenea, Casa Taraneasca va pune la dispozitie un colt cu specific romanesc, unde bauturile si mancarurile traditionale sunt la ele acasa.

Pentru un tur cu adevarat special, poti vizita un loc unic, ce reprezinta un castel miniaturizat, construit din piatra veche. Aici, pe un tron de piatra, te asteapta Dracula. De asemenea, la noi poti manca precum cei din curtea lui Dracula, sa mergi la vanatoare si sa vizitezi imprejurimile. Salina de la Turda te asteapta cu o doza de aer sanatos, muzeele iti vor oferi informatii referitoare la meleagurile noastre, iar bisericile iti vor pune la dispozitie linistea si portia de spiritualitate de care toti avem atata nevoie.

Iti punem la dispozitie o varietate de posibilitati pentru cazare, precum apartamente, camere twin, camere triple, pentru familii sau matrimoniale. Astfel, iti oferim sansa de a alege varianta ce se pliaza nevoilor tale si ale persoanelor cu care decizi sa petreci sarbatoarea Craciunului. Tu ne raspunzi invitatiei de a ne trece pragul, iar noi iti oferim in schimb un Craciun inedit, la castel.