Evenimente unice la Castel

Evenimentele speciale din viata ta merita sarbatorite alaturi de cei dragi intr-un loc special de care sa va amintiti intotdeauna cu drag. In functie de evenimentul pe care trebuie sa il organizezi, noi venim in ajutorul tau cu sfaturi priving meniul, aranjarea spatiului si oentru orice alte nelamuriri.

Va oferim un loc unic, meniu divers pentru toate gusturile si o atmosfera indeita in care puteti organiza mai multe tipuri de evenimente:

Botezuri

Un eveniment foarte important in viata fiecarui parinte il reprezinta botezul, care este marcat de obicei cu o mica petrecere cu cele mai apropiate rude si prieteni.

Aniversari

La castel zilele de nastere prin culoare prin atmosfera inedita de petrecere pe care locul o are. Meniul variat, platourile regesti si bauturile fine vor transforma petrecere ta intr-una de neuitat alaturi de prietenii si rudele tale.

Mese festive

Unele evenimente importante ca reusite tale trebuie sarbatorite alaturi de familie deoarece acelea sunt momentele pe care ti le vei aminti. Noi iti oferim un meniu variat si un restaurant incapator cu un decor unic, unde poti sarbatori reusitele tale.

Petreceri de sarbatori

Pe langa momentele speciale din viata noastra trebuie sa ne bucuram asa cum trebuie si de sarbatorile importante pentru noi. In acest sens, noi organizam petreceri de paste, de craciun si de revelion pentru ca tu sa iti petreci momentele care conteaza intr-un loc de poveste.

Pe langa toate tipurile de evenimente enumerate mai sus, noi iti oferim si oferta cazare Turda pentru ca intreaga ta experienta la castel sa fie completa!