Petrecem impreuna de 8 Martie

Odata cu venirea primaverii, dupa luna februarie care a fost luna iubirii, vine luna martie care este dedicata in totalitate femeilor si tuturor mamelor deoarece pe data de 8 martie sarbatorim ziua internationala a femeii. In acesta zi speciala sarbatorim fiecare mama pentru a-i arata multumirea si iubirea noastra neconditionata.

O mama reprezinta cea mai importanta persoana pentru copii ei deoarece aceasta este cea care le-a dat viata, cea care i-a ingrijit si aparat dar si ce-a care a avut grija sa nu le lipseasca nimic, bineinteles impreuna cu partenerul ei.

Aceasta zi are mai multe semnificatii dar noi sarbatorim impreuna cu toate femeile si mamele prin oferirea de flori, care semnifica frumusetea acestora si care prevestesc sosirea primaverii mult asteptate. Acestea se ofera alaturi de un mic cadou simbolic care semnifica cate ceva pentru fiecare mama in parte.

Ziua de 8 martie reprezinta oportunitatea perfecta prin care invatam sa apriecem mai mult mamele si sa le multumim pentru toate sacrificile si iubirea pe care ne-o ofera. De aceea este important sa incercam sa le oferim o zi cat mai frumoasa plina de iubire si zambete.

Deaorece acesta zi este atat de speciala ne-am gandit sa  propunem cateva idei pentru mamele care vor sa profite din plin de aceasta zi. O prima idee ar fi sa optezi pentru petrecerea zilei de 8 martie la un centru spa unde te poti relaxa complet. Acolo poti profita de un masaj relaxant, de o baie la piscina, de sauna si de tratamente relaxante care te vor face sa uiti de stresul zilnic

O alta idee de a avea parte de o zi relaxanta dar plina de rasfat este optarea pentru o zi la un salon de relaxare unde te poti bucura de tratamente cosmetice de lux si masaje relaxante. Poti petrece aceasta zi la salon alaturi de mama sau fica ta pentru ale arata cat de mult le apreciezi si tu la randul tau.

In cazul in care doresti sa petreci in alt mod aceasta zi speciala, alaturi de alte mame, iti propunem o oferta de 8 martie prin care te invitam alaturi de noi la o petrecere speciala  in care ne cinstim bauturi delicate, un meniu savuros, muzica de calitate, voie buna si distractie. Te asteptam sa petrecem impreuna un 8 martie de poveste la restaurantul din Turda!