Relaxare si rasfat total la Castelul Printul Vanator

Soarele a inceput sa se arate tot mai hotarat in fiecare zi si ne face sa ne gandim mereu la relaxare, evadare din cotidian si plimbari in aer liber. Pentru zilele total relaxante este perfecta o escapada de weekend la Castel, unde beneficiati si de acces la Spa pentru a va deconecta de grijile zilnice.

Termenul „spa” provine din expresia in limba latina „sanitas per aquam”, care inseamna „sanatate prin apa”. De asemenea, termenul vine si de la o statiune termala belgiana denumita Spa, care dateaza inca din epoca imperiului roman. Acest cuvant era folosit frecvent de anglo-saxoni, care faceau referire prin intermediul acestuia la un centru de recuperare.

Combinand toate aceste aspecte, ajungem la concluzia ca acesta este un loc perfect pentru relaxare si pentru incarcarea cu energii pozitive. Petrecerea a catorva ore la Spa are numeroase beneficii pentru fiecare persoana, deoarece astfel se obtine o stare de bine, relaxare totala, si sanatate. De asemenea, este si o ocazie perfecta de a petrece momente speciale alaturi de cei dragi si de a avea parte de experiente de neuitat.

Peste tot in lume exista multiple centre Spa si diverse tipuri de Spa: de zi, medical, cu apa termala, travel spa in aeroporturi, spa life si multe altele. Toate acestea sunt centre speciale de terapii de relaxare si antistres, oferind servicii personalizate de ingrijire.

Am pregatit pentru voi o oferta de nerefuzat, cu acces la Spa pentru doua persoane pentru a va rasfata si relaxa in totalitate.
Va oferim 2 nopti de cazare Turda la un pret special, cu mic dejun inclus, acces la Spa, 10% discount la restaurant si multe alte facilitati. Va asteptam cu drag sa ne treceti pragul pentru a petrece cateva zile intr-o oaza de liniste cu un decor regal!