Revelion de poveste la Castelul Printul Vanator

Printul Vanator te invita sa ii pasesti pragul pentru a regasi bucuria Revelionului intr-un castel imbracat de sarbatoare. Aici te asteapta o tara a fantasticului, cu castele singuratice si aer medieval. Atmosfera de castel are acea capacitate de a te transpune in timpuri de mult apuse, reusind sa imbine intr-o armonie perfecta imaginarul cu realitatea. Te-ai gandit vreodata cum e sa te odihnesti intr-o odaie cu paturi din fier si scaune din lemn si piele? Complexul nostru iti ofera o gama variata de posibilitati de cazare, pentru ca tu sa te simti bine la noi, indiferent cu cine vii: camere matrimoniale, de familie, twin, triple etc.

Esti invitat la masa in Coliba Haiducilor, care este cea mai mare sala a castelului. Aceasta se remarca prin peretii facuti din barne din brad, prin mesele si scaunele sculptate cu mare atentie si mai ales, prin nenumaratele tofee de ursi, cerbi carpatini, cocosi de munti si multe alte animale de vanat. Daca traiul haiducesc nu iti prieste, poti opta pentru Casuta Taraneasca, ce impresioneaza prin constructia sa din lemn de stejar, opera de arta a mesterilor maramureseni.

De Revelion, Castelul Printul Vanator se imbraca de sarbatoare si te pofteste sa ii fii oaspete de mare rang. Ti-a pregatit o seama se surprize, pentru ca tu sa intampini noul an asa cum se cuvine. Oferta completa este pusa la dispozitia oaspetilor nostri aici