Varietate culinara la Castel

In unele perioade e esential sa iei o pauza de la aglomeratia din orasele mari, de la aerul poluat si dar si de la atmosfera strasanta. E bine din cand in cand sa te desprinzi si sa te relaxeazi si poate sa explorezi ceva nou si unic.
 
Ne-am gandit sa iti prezentam restauratele noastre cu specific, deoarece stim ca uneori este dificil sa gasesti locuri unice, linistite dar pline de mister si istorie. Piatra, fierul forjat si lemnul ce se regasesc in decorul castelui, formeaza cadrul ideal pentru o experienta inedita.

Castelul lui Dracula
Este atractia principala cu un decor unic ce cuprinde  monstri, vampiri, cranii si schelete, care construiesc o atmosfera unica, in care legendele prin viata. Datorita decorului impresionant fiecare oaspete simte pe pielea lui istoria zbuciumata a legendelor contelui Dracula.

Coliba Haiducilor
Un loc in care vei regasi atmosfera aventurilor demult apuse ale haiducilor, care organizau mese copiase si delicioase. Cadrul ideal este completat de busteni si trofeele asezate pe pereti, care redau cadrul natural al unui codru. Este locul ideal unde te poti bucura de un ospat pe cinste, voie buna si distractie alaturi de familie si prieteni.

Casuta Taraneasca
Nimic nu se compara cu gustul inconfundabil al preparatelor traditionale care ne amintesc de copilarie si de vremurile trecute. Autenticitatea lor consta in modul traditional in care sunt gatite, lucru care se simte de la prima imbucatura. Decorul traditional realizat din lemn de stejar de catre maramureseni completeaza perfect atmosfera calda a separeului.

Diversitatea culinara este o caracteristica importanta a acestor restaurante, unde vei gasi preparate vanatoresti, preparate traditionale si preparate internationale. Acestea sunt pregatite de bucatarii nostri profesionisti care prepara mancarea dupa un gust unic.

Bucura-te de momente unice la Castel, alege restaurantul preferat si organizeaza o zi de poveste intr-o locatie pentru eveniment in Turda, unde te rasfatam cu mancare si bautura din belsug!