Preparatele traditionale romanesti

Bucataria traditionala romaneasca se pastreaza pana in prezent si este in topul preferintelor romanilor deoarece cuprinde multe preparate delicioase de care ne bucuram inca din copilarie. Plina de preparate gustoase, bucataria romaneasca cuprinde bucate alcatuite din carne de porc, carne de pui, legume, cereale, lactate si alte produse. Gusturile din mancarurile romanesti se imbina toate in armonie, in special atunci cand mancarea este gatita cu pasiune de un profesionist.

Printul Vanator va pune la dispozitie de acum 4 noi platouri cu mancare traditional romaneasca pentru a va rasfata papilele gustative:

Platoul cald Haiducesc - Vremea demult apusa a haiducilor a lasat in urma o istorie impresionanata de care suntem mandri, dar si traditii culinare absolut delicioase. Ceafa, cotletul, costita, carnatii de casa afumati, cartofii taranesti si muratura asortata sunt preparatele care se regasesc in acest platou pregatit cu multa atentie si pasiune.

Platoul Pui delicios” - Preparatele gustoase din pui ne amintesc de vremurile copilariei si de momentele in care mergeam in vizita la bunici si mancarea era centrul atentiei. Platoul cuprinde piept de pui, pulpe de pui dezosate, aripi de pui picante, ficatei de pui, cartofi aurii, salata de varza.

Platoul Coaste de porc cu cartofi prajiti si muraturi asortate - Marinate, condimentate si preparate special, costitele sunt definitia unei fripturi perfect aromate si suculente. Impreuna cu cartofii prajiti si muraturile asortate platoul e perfect pentru o masa copioasa si delicioasa.

Platoul Carnati de casa afumati prajit cu varza calita – Preparati dupa o reteta traditionala cu boia, usturoi, cimbru uscat si coriandru, acestia cuprind o multitudine de gusturi care incanta papilele gustative. Fiind preparati si afumati in mod natural, carnatii de casa sunt o varianta sanatoasa si gustoasa pentru orice masa.

Va asteptam cu drag sa degustati aceste preparate delicioase si sa petreceti momente de neuitat in atmosfera feerica de la Castel!