3 motive pentru a-ti petrece sarbatorile de pasti la Castel

Sarbatorile Pascale rezprezinta a doua cea mai importanta sarbatoare crestina din an. Aceasta este sarbatorita de de zeci de ani si este o sarbatoare importanta pentru care majoritatea oamenilor se pregatesc din timp.

Intreaga sarbatoare presupune un proces indelungat care incepe odata cu postul pastelui, continua cu slujba din noaptea de inviere si se termina cu masa de paste pe care toata familia o asteapta. Prepararea unei mese copioase presupune pregatiri elaborate care trebuie realizate din timp. In aceasta perioada se obisnuieste sa fie sacrificat un miel din care se prepara faimosul drob si care se serveste alaturi de legumnele de primavara si ouale inrosite. Din miel se mai prepara o friptura delicioasa, care este servita la pranz pentru toata familia. Obiceiurile gastronomice difera in functie de zona din care este fiecare dar obiceiul ce tine de inrosirea oualor si taierea mielului se regaseste in toate zonele tarii.

Deoarece stim cat de importanta este aceasta sarbatoare pentru fiecare dintre voi, ne-am gandit sa o petrecem impreuna intr-un cadru traditional in care va puteti bucura de preparate traditionale special pregatite. In acelasi timp va puteti bucura de un pranz relaxant deoarece scapati de grija prepararii unei mese festive elaborate.

Cadrul traditional al Castelul este locul perfect pentru petrecerea sarbatorilor pascale alaturi de familie si prieteni. Puteti opta pentru un pranz pascal la Castel sau pentru o masa delicioasa chiar dupa slujba de inviere.

Meniul specific de paste cuprinde bucate alese ca drobul de miel, salata de beof, friptura savuroasa de miel si cozonaci de casa. Toate acestea sunt preparate dupa retetele traditionale pentru ca voi sa va puteti bucura de gustul de acasa.

Caldura si atmosfera prietenoasa a pesonalului dar si a locului creeaza o atmosfera familiala pentru fiecare oaspete. Confortul locului va va face sa va simtiti ca acasa si sa aveti parte de sarbatori frumoase.

Noi te asteptam la cu drag la restaurant in Turda sa petrecem Sarbatorile Pascale impreuna intr-o atmosfera calda si prietenoasa, unde te vei simti ca si acasa!