O experienta inedita - Cazarea la Castel

Experienta ta incepe din momentul in care pasesti in Castel, unde decoratiunile, personalul si cadrul de poveste te invaluie intr-o atmosfera medievala a vremurilor demult apuse care continua si se mentine pe tot parcursul sejurului. Unicitatea decorului fiecarei camere ofera oaspetilor o experienta unica si personalizata.

Complexul nostru ofera servicii hotel Turda in camere inedite pentru persoanele care vor sa scape de agitatia din orasele mari alaturi de persoanele dragi. Asa ca fie poposesti in oras, fie ca vrei sa te relaxezi, fie ca vrei sa te distrezi sau fie ca vrei sa descoperi experiente noi, noi te asteptam la Castel! Aici poti opta pentru urmatoarele camere:

Apartamente de lux
Complexul hotelier dispune de 2 apartamente de lux, ideale pentru 1 sau 2 persoane care doresc sa aiba parte de confort, lux si un design aparte. Atmosfera apartamentelor este desprinsa din cartile cu povesti, avand un decor unic si toate facilitatiile necesare pentru relaxare.

Junior Suite
Aceste apartamente sunt o alegere buna pentru cei care vor sa se bucure de confort, de economie si de o atmosfera inedita. Design-ul camerelor este dominat diferite sculpturi din pietre, atat in camera dar si in baie care creeaza o atmosfera medievala.

Matrimoniale
Cu un total de 8 camere matrimoniale, castelul reprezinta locul ideal pentru cupluri care vor sa experimenteze lucruri noi. Camerele sunt dotate cu un pat dublu si un decor de poveste datorita micilor detalii.

Camere Twin
In aceeasi tema cu camerele matrimoniale si junior suite, camerele twin reprezinta varianta ideala pentru prietenii care calatoresc impreuna si doresc sa imparta o camera. Complexul nostru hotelier dispune de 2 camere twin care va pune la dispozitie spatiul si confortul pentru 2 persoane.

Triple Suite
Asemanatoare cu camerele twin dar au in plus un pat si mai mult spatiu deoarece acestea sunt destinate pentru 3 persoane. Estea ideal pentru prietenii care calatoresc impreuna si care vor sa descopere noi aventuri si experienta intr-o atmosfera medievala.

Family Suite
Complexul nostru dispune de o camera family suite care este ideala pentru gazduirea unei familii de 4 persoane.