Christmas Party la Castel

Incheierea perfecta a unui an este marcata de craciun, sarbatoarea care aduce familia si prietenii impreuna in fiecare an. Spiritul craciunului creeaza o atmosfera unica si deosebita pentru fiecare dintre noi. Bucuria craciunului o regasim in fiecare zambet, traditie si urare, fiind molipsitoare.

Adunarea familiei si a celor apropiati este un lucru important care defineste aceasta sarbatoare. Cel mai frumos lucru este sa te bucuri de craciun impreuna cu toti cei dragi tie dar de cele mai multe ori este dificil sa ii aduni pe toti la un loc. Acesta este si motivul pentru care am ales sa organizam petreceri de craciun la castel, care vin in intampinarea acestei probleme. In acest fel poti petrece craciunul si cu colegii tai, nu doar cu familia.

Este oportunitatea perfecta pentru aducerea tuturor angajatilor impreuna, intr-un cadru traditional unde acestia isi vor dezvolta si creste relatiile interpersonale. Coeziunea dintre angajatii este un element care poate influenta enorm locul de munca dar si productivitatea angajatiilor.

Atmosfera unica de la castel este deosebita in sezonul rece. Decoratiunile traditionale se potrivesc perfect cu spiritul craciunului iar preparatele traditionale sunt absolut delicioase. Meniul pentru petrecere este alcatuit din:

Welcome drinks
Palinca pentru domni, afinata pentru doamne
 
Gustari reci
Caltabosi facuti in casa
Sangerete gustos, condimentat         
Carnati de casa afumati
Jumari proaspete
Pasta din branzeturi asortata cu rosii si ardei
Salata de vinete pe felie crocanta
 
Fel de baza
Muschi de porc in bacon la cuptor, cartofi wedges, salata asortata
 
Desert
Deliciu cu visine si bucati de ciocolata
 
Atmosfera si voia buna sunt create de Dj Santa Claus care va transforma petrecerea in una exploziva. Alege data perfecta pentru tine si organizeaza cea mai stralucitoare Christmas Party. Oferta este valabila pentru minim 30 de persoane iar pretul petru fiecare persoana este de 70 de lei.