Rezerva o camera direct de la noi!
Cele mai bune preturi!
Alternate Text  
Evenimente

Sala de Evenimente Castel

Petrece momente de neuitat alaturi de cei dragi si organizeaza cele mai frumoase evenimente intr-un cadru de poveste, unde timpul sta in loc si legendele prind viata. Decorul inedit, meniul traditional diversificat si atmosfera calda din sala noastra de evenimente iti asigura tie si invitatilor tai o experienta unica.
 

Te bucuri de clipe inedite atunci cand organizezi:
 

Romanta la castel 

La Castel este locul unde poti petrece clipe magice alaturi de persoana iubita. Fie ca vreti sa sarbatoriti aniversarea voastra sau sa evadati din cotidian, o seara romantica intr-un cadru inedit este alegerea perfecta.

Cina romantica

Romanta la CastelNunta la castel 

Ce poate fi mai romantic decat o nunta la castel? Sala de evenimente de la Castelul Printul Vanator va asteapta cu decor elegant, din vremuri demult apuse si un meniu diversificat, inspirat din bucataria traditionala romaneasca.
 

Sala nunti Cluj - Nunta la castel

Nunta la Castel

 

Petreceri corporate la castel 

Daca vrei sa organizezi o petrecere corporate nemaipomenita si sa-ti surprinzi colegii, te asteptam la castel! Locatia noastra unica si atent impodobita, alaturi de mancarurile gustoase, preparate cu drag si atentie asigura atmosfera perfecta pentru orice petrecere.

Organizari Petrceri corporate

Petreceri corporate

 

Evenimente private la castel 

Sarbatoreste momentele frumoase din viata ta alaturi de cei dragi, intr-un castel scos din povesti, cu odai fermecate si bucate alese! Aduna-ti familia si prietenii si vino la castel, iar noi te ajutam sa organizezi un botez, aniversare, masa festiva sau petrecere de sarbatori de neuitat.

Evenimente private

Evenimente private

 


Orice zi din viata noastra poate fi o experienta unica, orice clipa poate tine o vesnicie daca locul ales are stil si clasa!

La castel, orice zi din viata ta poate fi o experienta unica. Sarabatoreste-ti evenimentul alaturi de noi, la sala de evenimente de la Castelul Printul Vanator din judetul Cluj, localitatea Turda, Str. Sterca Sulutiu nr. 4.