Rezerva o camera direct de la noi!
Cele mai bune preturi!
Alternate Text  
Restaurant ยป Castelul lui Dracula

Restaurant Castelul lui Dracula

Un tur al salii mari nu e complet fara sa fi vazut ceva special, unic. Pentru ca numai asa ar putea fi descris castelul interior construit din piatra naturala veche, cu ferestre din tepe si strejuit cu darzenie de cei doi cavaleri barbosi. Pe poarta de la intrare se pot vedea dare de sange si litere vechi care au ramas scrijelite in lemn, un mesaj peste veacuri, care sa avertizeze vizitatorii sa nu intre daca se tem de moarte.

Daca totusi incumetarea ta trece pragul, vei ramane cutremurat: craniile si scheletele prinse in groasele ziduri si pereti pictati infatisand scene in care dusmanii de veacuri ai neamului nostru sunt judecati si executati, te transpun in mijlocul unui ritual malefic, un freamat de istorie zbuciumata al unei natiuni sfasiate din timp in timp de hoardele cotropitoare.

Masa enorma, lunga si groasa care se intinde in mijlocul incaperii e locul pocalelor aurite care te indeamna spre degustari prelungi. In acest castel miniaturizat se pot servi mancaruri specifice precum frigarui pentru vampri, toate insotite de vinuri rosii.

Ca si cum nu ar fi destul, de undeva din ceata iti apar chipuri de vampiri si monstri. In timp ce ceata, intunericul, tunetele si fulgerele te fac sa tremuri de spaima, pe tronul de piatra, cu lancea in mana dreapta, printul valah Vlad iti apare din negura timpurilor aprig si semet. Pentru o clipa, parca te saluta, dandu-ti incredere si tarie, pentru ca apoi sa-si reia rolul de vampir transfigurat si sa zboare spre alte lumi demult uitate.

Bun venit la Castelul Printului Intunericului!