Rezerva o camera direct de la noi!
Cele mai bune preturi!
Alternate Text  
Evenimente ยป Nunta la Castel

Nunta la Castel

Organizare Nunti si Petreceri private

Aici va veti simti ca si in vacanta cu amenajarea luxurianta, decor clasic, spatii flexibile pentru evenimente si meniul fantastic de creativ influentat de preparatele traditionale romanesti, precum si de preparatele de la curtea regala. 
Peretii albi si lemnul de culoarea mahonului, mobilierul masiv cu incrustatii, candelabre din fier forjat si alama, creaza o atmosfera sofisticata. 

Dupa juramintele voastre, incepe o receptie de lux plina de amestecuri, dans si toasturi de sampanie.  
Bucurati-va de aceasta experienta uimitoare pentru ziua voastra magica! 
 
Evenimentele Castelul Printul Vanator  ia gândurile si inspiratiile tale ca punct de plecare si apoi le construieste si le îmbunatateste în ocazii atemporale dincolo de cele mai nebunesti vise, care vor face invitatii tai sa vorbeasca despre sarbatoarea ta în anii urmatori! 

Castelul Printul Vanator  este si un restaurant de evenimente, design si planificare de nunti, care stie sa aiba grija extraordinara de clientii nostri. Personalul nostru este prietenos, autentic, accesibil, receptiv si acorda o mare importanta ospitalitatii. 
 
Va putem supraveghea cu atentie bugetul daca acest lucru este important pentru dvs. si va putem ajuta cu cât de putin sau cu cat aveti nevoie. Suntem experti în industrie, cu un talent pentru design si o întelegere profunda a logisticii si etichetei. Nu în ultimul rand, suntem nebuni dupa romantism! 

Doriti sa discutati despre nevoile dvs. de eveniment si sa aflati mai multe despre serviciile noastre? 


Rezerva o consultanta initiala gratuita cu noi! 
0745-997.264 Orice zi din viata noastra poate fi o romanta cu parfum si miros de iubire, orice clipa poate tine o vesnicie daca locul ales are stil si clasa Alege nunta la castel cu iz de "Vremuri de altadata"... Imbina rafinamentul bucatariei noastre cu eleganta restaurantului intr-o atmosfera de poveste care vor face din nunta ta un eveniment memorabil pentru tine si invitatii tai, o zi magica, o zi plina de imbratisari calde si promisiuni care dureaza o viata!

Daca nu ai timp sa te ocupi de toate aspectele unui astfel de eveniment, specialistii nostri iti vin in ajutor cu o vasta experienta, asigurand o buna desfasurare a acestuia. Sala de evenimente are o capacitate de pana la 150 de persoane unde pot avea loc ceremonii si momente unice.