Sfaturi utile pentru organizarea evenimentelor corporate

Vrei sa organizezi o petrecere corporate, dar nu stii exact cum?  Noi iti oferim cateva sfaturi de baza de care ar trebui sa ti cont pentru a organiza o petrecere corporate de succes.

Creeaza un concept bine definit si interesant care sa atraga atentia invitatilor tai

Inca de la inceput trebuie sa stii care este conceptul evenimentului tau deoarece este important ca el sa fie unitar. Im momentul in care alegi conceptul trebuie sa te gandesti la ceva unic, ceva care le va atrage atentia colegilor tai si ceva care ii va face sa se simta bine. Chiar daca petrecerea este una corporate, acum este momentul in care se vor consolida relatiile dintre colegi si este indicat sa alegi o tema relaxata, care sa incurajeze interactiunea.


Stabileste un buget fix si incadreaza-te in el!

Bugetul, daca este corect ales, poate asigura succesul petrecerii tale. Alege-l in functie de numarul de invitati, de tipul de meniu pe care il doresti si de numarul de angajamente de care ai nevoie (Dj, MC)

Creeaza un program interactiv

Cu cat este mai interesant programul, cu atat va creste nivelul de interactionare si petrecerea va fi mai interesanta. Poti opta pentru un program artistic precum o formatie de muzica, pentru un show de stand-up sau pentru un numar de magie. Iti recomandam sa il alegi in functie de mediul tau de la munca, deoarece acestea trebuie sa se potriveasca. In final, le poti trimite invitatiilor programul intr-un format inedit pentru ca acestia sa il cunoasca si sa fie entuziasmati.

Organizeaza un mic concurs

Avand in vedere ca mediul de lucru este competitiv, te poti folosi de determninarea colegilor intr-un mod amuzant. Ofera premii precum: cel mai amuzant coleg, cel mai intelegator, cel mai pofticios etc.

Angajeaza firme pentru diverse aranjamente

Atunci cand vine vorba de muzica si entertaiment, acestea pot fi decisive in ceea ce priveste starea invitatilor deoarece ii poate anima sau plictisi. Sfatul nostru e sa alegi o firma profesionista, indiferent de serviciile de care ai nevoie. In acest fel, invitatii se vor simti apreciati si respectati, lucru ce va duce la repetarea evenimentului pe viitor.

In final, cere parerea invitatiilor pentru a afla cum a fost evenimentul deoarece acestia trebuie sa stie ca parerea lor conteaza.
Pentru cele mai reusite evenimente corporate in Turda te invitam la Castel, unde mancarea delicioasa, decorul inedit si atmosfera de petrecere te asteapta!