Aniversare la Castel

Daca se apropie ziua ta de nastere si n-ai nicio idee legata de locatie si tematica, te ajutam noi sa organizezi o aniversare memorabilia. La Castelul Printul Vanator din Turda sunt organizate frecvent evenimente private si corporate, datorita locatiei deosebite si a mancarii atent preparate de catre bucatari iscusiti.

Ambianta locului va crea o atmosfera de poveste, in care invitatii tai se vor simti regeste. Daca tematica Regal ti se pare prea mult pentru o simpla petrecere aniversara, atunci poti impune in dress code o culoare sau un accesoriu. De exemplu poti alege (non)culoarea Negru sau un accesoriu precum Funda/Papion. In functie de numarul si media de varsta a invitatilor, poti crea momente inedite prin jocuri sau poze cu tine din copilarie. Un astfel de moment va distinge atmosfera si va crea imediat o stare de bine a invitatilor tai. De asemenea, iti recomandam sa deschizi cadourile de fata cu toti invitatii deoarece poti primi cadouri amuzante de care se poate bucura toata lumea.

In ceea ce priveste ospatul, la Restaurantul Castelul Printul Vanator exista o varietate de preparate pentru a satisfice si cele mai pretentioase papile gustative. De la carne de vanat, pui, porc, vita sau curcan, la paste si preparate vegetariene, inivitatii tai se vor bucura de un rasfat culinar. De asemenea, masa va fi completata cu bauturi racoritoare si vinuri alese, care vor influenta starea de bine a invitatilor.

De la masa aniversara nu poate lipsi desertul. In meniul nostru gasiti un diversitate de prajituri dulci sau cu un gust mai echilibrat, pentru a indulci atmosfera. Iar daca petrecere va fi mai lunga decat ai crezut, nu este nicio problema. Castelul Printul Vanator este un Complex Hotelier unde tu si prietenii tai va puteti caza peste noapte. Camerele au un aspect inedit, care vor completa intreaga tematica a aniversarii.

Pentru o aniversare de neuitat, te asteptam la Castelul Printul Vanator!