Cat de importanta este salata la masa

Probabil ai intalnit situatii unde salate a fost servita inainte de carne, dar de fapt consumul de carne inainte de salata poate ajuta la cresterea aportului de proteine. Totodata este important sa va asigurati ca alegeti carne slaba si ca includeti mai multe legume in alimentatia zilnica, deoarece fibrele gasite in salta si legume sunt la fel de importante ca si proteinele.

Mancatul unei salate inainte de masa poate ajuta la reducerea aportului total de calorii in timpul mesei, ceea ce poate fi benefic pentru persoanele care doresc sa scape kilogramele in plus. Potrivit anumitor studii, consumul unei salate inainte de masa va poate reduce aportul caloric in timpul mesei si pe parcursul intregii zile. Totodata, daca mancati o salata inainte de masa, de asemenea, acest lucru poate ajuta la cresterea consumului de legume cu aproximativ 23%.

Beneficiile carnii inainte de salata

Consumul de carne bogata in proteine inainte de masa poate oferi, de asemenea, beneficii pentru gestionarea sanatoasa a greutatii. Proteinele cresc satietatea si ajuta la cresterea consumul de energie al organismului. Consumul de proteine inainte de masa reduce aportul de alimente.

Alege alimente sanatoase

Nu toate tipurile de carne si salate sunt alegeri bune pentru gestionarea sanatoasa a greutatii si pentru prevenirea bolilor de inima. De exmplu daca adaugati in salata sosuri bogate in calorii si zahar, foarte probabil, veti ajunge sa mancati mai multe calorii decat ar trebui. In mod similar daca algeti carne bogata in grasimi, veti creste aportul de calorii, dar si aportul de grasimi saturate, ceea ce va poate afecta sanatatea inimii.

Concluzie

Alegerea carnii este un pas esential daca doriti sa mancati mai sanatos. Nu uitati sa includeti o salata de legume la fiecare masa.

La Castelul Printul Vanator puteti alege in ce tematica doriti sa serviti mancarea: Cloiba Haiducilor, Casa Taraneasca sau Castelul lui Dracula sunt tematici ale restaurantului nostru. Alegeti sa mancati sanatos intr-o tematica de poveste.