Nunta la Castel

           
       “.. Si au trait fericiti pana la adanci batraneti” este finalul pe care orice domnita si cavaler si-l doreste, chiar si in zilele noastre. O viata de basm, o nunta la castel si o iubire vasnica. Desi poate parea imposibil, poti obtine aceste lucruri si astazi. Orice zi din viata ta poate fi o romanta cu parfum de iubire, orice clipa poate tine o vesnicie daca locul ales pentru nunta are stil si clasa.
Alege sa-ti organizezi nunta la castel cu iz de "Vremuri de altadata". Nunta ta va deveni un eveniment memorabil atat pentru tine, cat si pentru invitatii tai. 

        Atmosfera de poveste, rafinamentul si promisiunile in numele iubirii vor incepe la castel, dar vor dura o viata. Rasfata-ti invitatii cu bucate regesti, preparate cu atentie si dedicare de catre bucatarii restaurantului nostru si asorteaza-le cu un vin vechi cu istorie. Astfel ambianta va incepe sa prinda contur, insa mai trebuie sa acorzi atentie catorva aspecte. Luminile reprezinta si ele o parte a povestii, de aceea noi sugeram cuplurilor ca pe langa lumina localului, sa decoreze sala cu faclii si lumanari, pentru o atmosfera a vremurilor trecute.

          Nunta la castel va prinde culoare cu ajutorul aranjamentelor florale. In functie de sezon, alege-ti florile preferate si creeaza aranjamente rafinate, insa nu foarte voluminoase. Buchetul miresei trebuie sa se asorteze cu intregul castel, de aceea sugeram utilizarea aceluiasi tip de flori. Pentru a avea o nunta inedita, nu trebuie sa lipseasca acordurile de vioara. Ambianta si rafinamentul unui astfel de eveniment, nu vor trece neobservate.

         Daca iti doresti o nunta la castel, cu iz de poveste, insa nu ai timp sa te ocupi de toate aspectele unui astfel de eveniment, specialistii nostri iti vin in ajutor cu o vasta experienta, asigurand o buna desfasurare a acestuia. Sala de evenimente a Castelului are o capacitate de pana la 150 de persoane unde pot avea loc ceremoniile si alte momente unice. Faceti ceea ce simtiti, alegeti ceea ce va place. Si astfel veti avea nunta romantica la care visati acum.